Rocka på fyra hjul – ingen bil utan en bra stereo!

Alla vet att hög volym och headbanging går ihop med bilkörning. Ska du ut på vägarna i sommar, kanske till en festival i Europa? Se då till att ha soundtracket för din road trip klart och stärkarna som pallar för trycket.

 

Vi kommer till stereodelen, men först och främst kanske du behöver en bil? Saknar du sparkapital finns det andra möjligheter. Billån är det vanligaste lånet vi svenskar tar, men ett traditionellt sådant kommer med vissa restriktioner. Exempelvis måste du använda lånet till att köpa en bil av en auktoriserad bilhandlare och teckna dyra försäkringar. Det finns dock sätt att komma runt detta.

 

Ett privatlån för bil öppnar upp möjligheter
När du tar ett privatlån istället för ett renodlat billån, får du istället använda pengarna som du vill. Det innebär att du kan köpa grannens begagnade bil och fortfarande ha råd att satsa på det som verkligen betyder något – en ljudanläggning värdig din låtlista! På https://advisa.se/billån/ kan du läsa mer om vad ett privatlån innebär. Advisa kan även ge dig personlig rådgivning hur du kan spara pengar genom att samla dina befintliga lån – ett effektivt sätt att få ihop en bra slant på kort tid.

 

3 feta ljudsystem för bilen

MTX RT10X3DS

”Brutal bas” är något vi hårdrockare inte kan leva utan i bilen. Check it out här!

PIONEER DEH-X5900BT med ROCKFORD FOSGATE PUNCH HÖGTALARE
Detta värstingpaket tar billjudet till skyarna on the highway to hell …

JVC KD-R784BT & GAS Silver Högtalare
Fet stereo till fint pris. Varför inte lägga pengarna du sparar på en rockig flames-lackering till bilen?
Bränn gummi och rocka hårt i sommar!